Over mij

Ellen Ter Burg - MartensMijn naam is Ellen Ter Burg. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam in de reiswereld.

Sinds 2015 ben ik zelfstandig reisadviseuse omdat ik merk dat ik mijn klanten verder wil helpen dan de standaard pakketreizen die we op het reisbureau verkochten.

Er is zoveel meer op de wereld te zien en te boeken dan wat je in een reisbrochure terugvindt. Die vrijheid heb ik gevonden door me aan te sluiten als Travel Manager bij Face2Face Travel. Face2Face Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR. Ik kan via Face2Face Travel bij heel veel touroperators, hotelaanbieders, lokale agenten, cruisemaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen, boeken.

Niemand wil uren zoeken op het internet naar de beste prijs voor je vakantie. Laat mij voor jou het werk doen, dat scheelt je echt uren zoeken! En mocht er iets zijn, dan kun je altijd op mij terugvallen.

Ik ben flexibel en kom graag op het gewenste tijdstip naar je toe of we maken een afspraak op mijn kantoor. We bespreken je wensen en budget waarna ik voor je op zoek ga. Naast prive reizen heb ik ook de mogelijkheid om zakenreizen te boeken.

Voorbeelden van reizen die ik door de jaren heen geboekt heb: USA, Canada, cruises, Nieuw-Zeeland, Australie, combinatie Alaska-IJsland, Thailand, campings, rondreizen Europa, fotoreizen, Japan, stedentrips, Disney en nog veel meer.

De voordelen van Travel by Ellen: